Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Berichten - Vanessa

Pagina's: [1]
1
Verzorging / Re: Tickless
« Gepost op: april 28, 2016, 06:37:02 am »
De tickless was niet meer voorradig op de site dus dan maar iets anders geprobeerd. CD vet. Dit is een natuurlijk product. Drie weken 2 druppels op haar huid doen. Daarna onderhoudsbeurt van 3 x per week. Tot nu toe geen teek meer gevonden. En we gaan toch dagelijks naar het bos.  Hopelijk blijft het zo.

2
Verzorging / Re: Tickless
« Gepost op: maart 28, 2016, 11:36:11 am »
Momenteel geen tickless meer te krijgen bij bol. We gaan CDVET proberen. Twee druppels per dag gedurende drie weken. Tussen de schouders en bij staartaanzet.  Ben benieuwd!

3
Verzorging / Re: Tickless
« Gepost op: maart 21, 2016, 09:22:28 pm »
Ode reageert heel raar op advantix en advocate. Twee dagen totaal futloos en doet heel raar. Dus op zoek geweest naar alternatieven.

4
Verzorging / Tickless
« Gepost op: maart 21, 2016, 03:12:50 pm »
Wij hebben een Tickless aangekocht om vlooien en teken op afstand te houden van Ode. Iemand ervaringen mee? Negatief of positief....

5
Voorstellen / Re: Hallo!! 😊
« Gepost op: maart 20, 2016, 02:23:43 pm »
Denk omdat je met twee teefjes meer kans hebben op schermutselingen.  Hij zei ook wel dat ik een emmer water moet meedoen indien er toch gevochten zou worden. 😖

6
Forum wedstrijden / Re: fotowedstrijd gaat gewoon door.....
« Gepost op: maart 20, 2016, 11:56:41 am »
Waterpret !!  😜

7
Voorstellen / Re: Hallo!! 😊
« Gepost op: maart 20, 2016, 11:55:21 am »
Ja ze is idd heel onzeker.  Weet niet hoe ze moet reageren dus begint ze te blaffen. Bang is ze niet want ze trekt om ernaartoe te gaan.  De kweker heeft aangeraden om ze op een omheinde weide te laten ontdekken met een volwassen reu.  Mss wel proberen waard. Maar zal nog een tijdje moeten wachten want ze is momenteel loops. En moet nog iemand vinden met een volwassen, stabiele reu.

8
Voorstellen / Hallo!! 😊
« Gepost op: maart 19, 2016, 08:39:43 pm »
Heb een paar maand terug iets op dit forum geplaatst maar mezelf en Ode nog nooit echt voorgesteld. Dus bij deze....  Ik ben Vanessa. Ode is mijn eerste Duitse herder. We hebben ook nog 2 cavalier king Charles. Qua temperament en karakter is een Duitse herder eventjes wennen in vergelijking met cavaliers. Ode is nu 8 maand en een echte puber. 😜  Maar het is en blijft mijn schattebolleke. Maakt niet uit hoe moeilijk haar karakter is. Ze heeft het nl moeilijk met vreemde honden.  Een heus blafconcert krijg ik als we een andere hond zien op wandeling. 😕  Al een paar privĂ© lessen achter de rug met een gedragstherapeut. En 1 x per week naar training. Soms lukt het, soms minder....  Maar we komen er wel. Groetjes Vanessa en dikke poot van Ode!

9
Medisch / Re: Demodex
« Gepost op: november 06, 2015, 09:12:13 am »
Zal ik zeker doen!! Daarjuist terug ontsmet en zag dat de korstjes weg zijn. Dus hopelijk gaat het de goede kant uit. Vanavond terug Advocate. 

10
Medisch / Re: Demodex
« Gepost op: november 05, 2015, 08:36:25 am »
Dank je wel!!!

11
Medisch / Re: Demodex
« Gepost op: november 05, 2015, 07:19:09 am »
Hallo
vorige week vrijdag naar nog een andere dierenarts geweest.  Het waren er drie in 1 week. En de derde was naar mijn "gedacht". Geen antibiotica. Wel een zalf aanbrengen (terramycine) als de wonde rood zat.  Daar zit beetje antibiotica in maar doordat het lokaal gebruikt wordt is dit minder schadelijk voor haar immuunsysteem. Om dit systeem op te krikken moet ik enterol en "puur weerstand" geven.  De pipetten advocate om de 10 dagen moet ik wel zeker doen om de mijten weg te krijgen.  Dus nu hopen dat die beesten weggaan en wegblijven!!!! 

12
Medisch / Re: Demodex
« Gepost op: oktober 29, 2015, 05:46:34 pm »
Bedankt voor je reactie. Denk da ik de voorbije dagen alles al eens gelezen heb. Weet het nu effkes niet meer wat te doen. Daarnet gebeld met mijn dierenarts. Ik moet die antibiotica geven zegt hij!  Haar weerstand proberen omhoog te krijgen heeft weinig zin (product van dr vogel zijn sprookjes blijkbaar).  Weet het gewoon niet meer. Wil gewoon het beste voor mijn meisje.

13
Medisch / Demodex
« Gepost op: oktober 29, 2015, 12:53:24 pm »
Hallo,

Wij hebben teefje van 14 weken. Maandagavond een wond en kale plek ontdekt op haar hoofd. Juist boven haar oog. Dinsdagmorgen naar de dierenarts geweest en na een kijkje in de microscoop was het duidelijk. Demodex. Wist echt niet wat het was. Toen zei de dierenarts: fokverbod, om de 10 dagen een pipet Advocate en 20 dagen antibiotica. Was efkes schrikken!!! Ik schrok nog meer toen ik begon te googlen!!!! Vieze hardnekkige beestjes zijn die mijten!!!!  Nu, die advocate hebben we erop gedaan. Nog niet gestart met de antibiotica omdat ik zoiets heb van: waarom haar immuunsysteem nog meer naar beneden halen door er antibiotica op te zetten!?!?  Nu starten met schapenvet te geven en mss echinaforce van dr Vogel om haar weerstand een boost te geven.
Heeft er nog iemand tips om dit te overwinnen??? Alles is welkom!!! Dikke poot van Ode!!!

Pagina's: [1]