Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Berichten - Kali

Pagina's: [1] 2 3 ... 37
1
Belevenissen / Re: Zoran is een lul
« Gepost op: mei 26, 2018, 04:16:56 pm »
Dat "lul" moet je ook met een korreltje zou nemen natuurlijk. Het is niet dat ie gelijk gehaat wordt of verbannen wordt naar Siberie.
Toen ik dit topic schreef deed ik dat meer vanuit een enigszinds lollige wat-heb-ik-nu-weer-met-Zoran-meegemaakt ter leering ende vermaeck gedachte. Ok, ik ben niet slim geweest om daar geen tientallen smileys achter te zetten.

Los van dat die aktie uiteindelijk best link kon zijn was het gelukkig maar voer voor een dag of 3 (wat hij overigens alleen 's ochtends krijgt). Het resultaat van die aktie was trouwens dat ie behoorlijke grote hopen gescheten heeft en ik 'm zo'n 2 dagen op een kwart tot half rantsoen gezet hebt omdat ie toch wel wat aangekomen was na z'n vreetavontuur. Het is allemaal gelukkig goed afgelopen maar onderschat niet dat ik donders goed weet dat het ook fout kan lopen als het meer voer was geweest.

Het is moeilijk om "verassingsgedrag" in te schatten en ik denk dat als je alles voor wil zijn je of helderziende moet zijn of net zo goed je hele huis leeg kunt halen. 'k had vroeger een kennis met een jonge labrador, die heeft een gat in de deur gevreten om in de keuken te komen. Een gat in de deur! Die had ie niet echt aan zien komen. Was hij nalatig omdat ie niet preventief al z'n deuren heeft vervangen voor stalen exemplaren? Nee, vind ik niet.

Idem met deze kastjes. Zonder dat je precies weet hoe de vork in de steel zit ga je er maar van uit dat het super simpel was om dat kastje te openen. Dat was het niet met die strakke veren en je moet verdomd veel kracht zetten om die kasten te openen, eerlijk gezegd maakt het me vrij weinig uit of dat gelooft wordt of niet. Het zijn gewoon keukenkastjes in een keuken (woon ook niet bijzonder groot), er zit geen beneden aan vast. En naar boven? Zolang hij het voor elkaar krijgt om naar boven te sneaken, m'n slaapkamer deur open te maken en met z'n harige reet op m'n bed te gaan liggen heeft dat ook vrij weinig nut. Ik was eerlijk gezegd ook in de veronderstelling dat die veren voldoende waren, nu heb ik kleine-kinderen-veiligheidssluitingen. Hopen dat dat werkt

2
Belevenissen / Re: Zoran is een lul
« Gepost op: mei 22, 2018, 09:48:37 am »
Ja, dat weet ik.
Die kast heeft al een strakkere veer, die had ik na z'n havermout-avontuur overal op gezet.
Hij is blijkbaar toch bijdehand en sterk genoeg om dat open te krijgen.

Ik had ook al een andere vuilnisbak gekocht maar wat hij doet is 'm omgooien en dan sloopt ie de deksel, trekt de vuilniszak er uit en gaat dan boodschappen doen zeg maar. Dus daar moet ik ook nog wat op vinden.

 

3
Belevenissen / Zoran is een lul
« Gepost op: mei 21, 2018, 09:41:24 pm »
Kom ik thuis (en ik ben echt niet lang weg geweest), heeft ie de kast open gemaakt waar hondenvoer ligt. Er was gelukkig nog maar voor een dag of 3 a 4 aan voerbeurten brok maar toch heeft ie alles gewoon opgegeten. De kast heeft ie weer netjes dicht gedaan trouwens...dat dan weer wel. Z'n waterbak lag leeg in de woonkamer... hij zal wel dorst hebben gehad.

Drie weken geleden heeft ie uit dezelfde kast de beloningsbrokjes gejat (brokjes voor een kleine hond). Toen heeft ie wel bijna een kilo aan kleine-honden-brokjes naar binnen gewerkt. Ik twijfelde nog of ik de kast wel goed dicht had gedaan maar nu weet ik dat hij dat zelf doet. Je wil trouwens niet weten hoe ze kunnen ruften na een kilo kleine-honden-brokjes, dat was echt niet te harden.

Vuilniszak in de vuilnisbak. Waar ik dat ding ook neerzet, hij weet 'm te vinden en trekt 'm leeg over de vloer. Tenzij ik 'm buiten zet maar dan doen de katten in de buurt dat wel weer. Soms zou je ze echt achter het behang willen plakken.  :o


4
Forum wedstrijden / Re: De winnaar is....
« Gepost op: mei 21, 2018, 04:24:41 pm »
Ja, als je een leuk onderwerp weet dan zet je dat gewoon hier neer en komt 't verder helemaal goed :)

5
G&G training / Re: Agility training
« Gepost op: mei 16, 2018, 11:18:40 pm »
Deze kwam ik tegen met veel zelfbouw spulletjes

6
Duitse Herder algemeen / Re: Hond Zoran laat zich niet ontvoeren:
« Gepost op: mei 16, 2018, 11:13:27 pm »
Wat een verhaal. Wat mij betreft had die hond die kerels zwaar maar dan ook echt zwaar en op een ontzettend pijnlijke manier mogen verminken. 

7
Duitse Herder algemeen / Re: Onze herder heeft andere hond gebeten
« Gepost op: mei 13, 2018, 07:04:52 pm »
Ik ben geen jurist maar het lijkt mij best een duidelijk verhaal en in jouw voordeel zitten.
Je zou ook eens juridisch loket kunnen bellen. Sowieso die advocaat gewoon netjes doorverwijzen naar je verzekeraar. Daar heb je een verzekering voor tenslotte.

8
Duitse Herder algemeen / Re: Onze herder heeft andere hond gebeten
« Gepost op: mei 12, 2018, 11:51:35 am »
Ik moest dit topic even opnieuw lezen.
Maar begrijp ik nu goed dat
- ze is naar de DA gegaan en het hondje heeft alle behandelingen gehad die noodzakelijk waren voor het incident van jouw hond?
- Jouw verzekering heeft die kosten (totaal 1150) vergoed.
- Die vrouw is met haar hondje nog naar een alternatieve/optionele DA gegaan voor lasertherapie om de genezing sneller te laten verlopen ondanks dat er al behandelingen geweest waren?

Waren alle kosten nou 1150 (op de lasertherapie na) of heeft de verzekering maar de dagwaarde vergoed en waren de kosten hoger? Was die nabehandeling noodzakelijk of optioneel?9
Forum wedstrijden / Re: fotowedstrijd op jacht
« Gepost op: mei 07, 2018, 09:11:19 pm »
Waar zitten die konijntjes?


10
Forum wedstrijden / fotowedstrijd op jacht
« Gepost op: mei 06, 2018, 10:04:41 pm »
Het volgende onderwerp is "op jacht".
Herders vinden het heerlijk om te jagen, dat kan op katten zijn, bal, op snoepjes, konijnen... verzin 't maar  8)
Poll sluit op vrijdag 18 mei om 15:00 uur

11
Verjaardagen / Re: Onze modje is vandaag jarig!
« Gepost op: mei 06, 2018, 10:01:34 pm »
Thanks!!!
Lekker relaxte dag gehad.

12
Verjaardagen / Re: Onze modje is vandaag jarig!
« Gepost op: mei 05, 2018, 11:51:06 am »
Wat lief... dank je wel!  :D

13
Terras / Re: Wat staat je te wachten...
« Gepost op: mei 04, 2018, 01:11:32 pm »
 ;D ;D ;D ;D ;D

14
Medisch / Re: Shiatsu voor honden
« Gepost op: mei 01, 2018, 12:51:22 pm »
Voor mijn opleiding shiatsu voor honden moet ik eindwerk maken. Het onderwerp is allergieen, als er mensen zijn die graag hun hond met symptomen (zoals bijvoorbeeld chronische oorontsteking, hotspots, veelvuldig likken aan de poten, enz) gratis laten behandelen mag je dat gerust laten weten. Wel letten op het feit dat de allergie niet magisch weg gaat zijn maar wel dat er verbetering komt in de symptomen die de allergie veroorzaakt.
Het zou gaan om 3 behandelingen die ik kom uitvoeren, natuurlijk met de nodige uitleg over shiatsu.

Alvast bedankt en hopelijk tot gauw

Is het regio gebonden? Ik zou dan graag mijn hond aan willen melden.

15
Medisch / Re: Gras eten
« Gepost op: april 30, 2018, 09:25:23 am »
Die van mij ook niet.
Eet wel graag uit vuilnisbakken maar da's weer heel iets anders  ;D

Pagina's: [1] 2 3 ... 37