Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Berichten - Kali

Pagina's: [1] 2 3 ... 36
1
Belevenissen / Re: Bizar, vertrouw het niet
« Gepost op: april 22, 2018, 11:34:56 am »
Nou... zal ik je iets stoms vertellen.
Afgelopen week sloeg Zoran 's nachts aan. Doet ie echt nooit. Ik heb 'm met m'n slaperige hoofd gezegd dat ie stil moet zijn en ging verder slapen.
Geen idee waarom hij aansloeg. Volgende ochtend keek ik of m'n auto en voordeur iets van inbraaktekenen had maar was niets te zien dus tot op de dag van vandaag nog steeds geen idee waarom hij aan sloeg. Stiekem baal ik er toch stevig van dat ik eigenlijk verkeerd gereageerd heb.

2
Forum wedstrijden / Re: De winnaar is de knappe Zoran
« Gepost op: april 19, 2018, 08:14:35 am »
Thanks!
Ben ondertussen hard aan 't denken wat 't volgende onderwerp zal worden

3
Forum wedstrijden / Re: De winnaar is de knappe Zoran
« Gepost op: april 18, 2018, 09:42:25 pm »
Owh. Heel verhaal eigenlijk. Kort samen gevat, hij had een stuk bal in z'n darm zitten wat voor verstopping zorgde. Dat heeft 'm bijna de das om gedaan maar gelukkig is het goed gekomen.
Moest even zoeken maar dit was het topic .

4
Forum wedstrijden / Re: De winnaar is de knappe Zoran
« Gepost op: april 18, 2018, 08:25:19 pm »
Thanks! Deze foto was een paar weken na z'n operatie trouwens... nu is ie wel wat steviger geworden  gelukkig

5
Aanschaf van een Duitse Herder / Re: Halsbandje
« Gepost op: april 17, 2018, 09:56:26 pm »
Want ik wil niet dat ze leert om in de tuin haar behoefte te doen.
Verstandig. Wij hebben hier buren met een heel klein k*t hondje Pablo die al schel keffend hun tuin vol schijt en de hele buurt nu precies weet wanneer hij dat doet. Heel irritant.

6
Aanschaf van een Duitse Herder / Re: Nieuwe pup + Chagrijnige kat
« Gepost op: april 17, 2018, 09:54:16 pm »
Toen onze vorige hond als puppy kwam hadden we ook 2 katten. Puppy werd druk naar de katten en kreeg een mep (zonder nagels trouwens) en sindsdien had hij respect voor de katten en is het nooit een probleem geweest.

Jij daarintegen moet je puppy leren dat ie niet naar de katten mag blaffen en ook niet mag opjagen. Dan denk ik dat het wel goed komt en je humeurige kat de pup uiteindelijk zal accepteren, of ze dikke vriendjes worden is een tweede  :-\

7
Aanschaf van een Duitse Herder / Re: Eerste gezamelijke hond als gezin
« Gepost op: april 17, 2018, 11:50:42 am »
Op het moment dat je met mensen uit je omgeving praat over het nemen van een hond heeft iedereen een mening, sommige zijn positief, sommige zijn negatief. Mensen die hierin van mening afwijken zullen altijd proberen om je te overtuigen van hun gelijk.  Uiteindelijk gaat het er om wat jullie zelf willen en het gevoel wat jullie zelf er bij hebben.

Het kan best zijn dat je schoonmoeder een beeld heeft van een grote valse Duitse Herder of inderdaad bang is van honden in het algemeen en alles uit de kast trekt om jullie er van te overtuigen om geen hond te nemen.

Punt is wel dat als jullie je nu door je schoonmoeder laten "chanteren" (want dat is feitelijk wat ze doet als ze dreigt om niet meer op te komen passen) het niet kunnen nemen van een hond nog wel een hele lange tijd door jullie hoofd zal spoken. Jullie hebben je er op verheugd, research gedaan, naar een club geweest etc. 't Is best een teleurstelling kan ik me voorstellen.

Waarschijnlijk zal de soep niet zo heet gegeten worden als opgediend en vind ze een puppy stiekem wel heel erg schattig of ziet ze hoe blij jullie kinderen met jullie nieuwe huisgenootje zijn en draait ze bij. Los van dat betekend het voor je schoonmoeder trouwens ook dat als ze niet meer oppast ze ook haar momenten met de kinderen zal missen.

Ik zou er gewoon voor gaan.

8
Belevenissen / Re: Bizar, vertrouw het niet
« Gepost op: april 12, 2018, 09:38:49 pm »
Raar verhaal inderdaad... 'k hoor/lees 't wel vaker

9
Aanschaf van een Duitse Herder / Re: Wat moet ik nog weten?
« Gepost op: april 04, 2018, 10:56:24 am »
Idem voor Zoran. Zo'n grote stoere hond maar hij heeft lopen gillen als een puppy toen ie in bad moest . Hij kan zo'n ontzettend watje zijn.
Ik weet niet wat je allemaal weet maar wat ik belangrijk zou vinden is een goede opvoeding en socialisatie.

10
Het is weer lente en temperaturen gaan omhoog. Voor mij meestal een reden om rond maart/april preventief de oorlog te verklaren aan vlooien.

Afgelopen dagen dus grondig schoongemaakt, alles met vlooienspray behandeld, Zoran in de hondenwasstraat gemikt, met (biologische) vlo-dodende shampoo gewassen en de nodige dosis vlooiendruppels gegeven.  Dit doe ik al jaren zo, misschien totaal overbodig en overdreven maar eigenlijk nooit last van vlooien gehad gelukkig en dat wil ik graag zo houden.

Doen jullie wat aan preventieve vlooienbestrijding? Zo ja, wat?

11
Belevenissen / Re: Danger fijn dichtbij zijn vrouwtje met de huishouding
« Gepost op: april 03, 2018, 11:45:25 am »
Hahaha... herkenbaar. Met Zoran precies hetzelfde verhaal. Op zich wel schattig maar niet altijd even handig

12
Forum wedstrijden / Re: Fotowedstrijd Waterzot
« Gepost op: april 03, 2018, 10:46:11 am »

13
Duitse Herder algemeen / Re: Leuke naam voor een reu
« Gepost op: maart 28, 2018, 05:52:51 pm »
Ja, maar dat is nu wat het zo leuk maakt. Heb je een date of ga je naar visite kun je altijd zeggen "mag rakkertje mee?".
Geheid dat je een volmondig JA! krijgt. Als je zegt "mag m'n grote alles-met-vacht-verslindende-Herder" mee dan is de kans een stuk kleiner.

Alles valt en staat met een goede naam  ;D

14
Voorstellen / Re: Hello world
« Gepost op: maart 28, 2018, 12:01:53 pm »
Welkom hier

15
Duitse Herder algemeen / Re: Leuke naam voor een reu
« Gepost op: maart 28, 2018, 12:00:44 pm »
Ik vind Poekie of Rakker schattig

Pagina's: [1] 2 3 ... 36